Kokosų aliejus odai ir plaukams - natūralus grožio šaltinis

Kokosų aliejus odai ir plaukams - natūralus grožio šaltinis

Kuo naudingas kokosų aliejus?

Kokosų aliejus - žinomas dėl savo daugybės naudingų savybių. Jis yra puiki grožio priežiūros priemonė, kuri naudojama visame pasaulyje. Šis natūralus produktas yra gausus antioksidantais, vitaminų ir drėkinamųjų komponentų, kurie gali padėti išlaikyti odos ir plaukų sveikatą bei grožį. Kokosų aliejus pasižymi drėkinamosios, maitinamosiomis ir apsauginėmis savybėmis. Jis puikiai drėkina išsausėjusią kūno odą, atstato išsausėjusius plaukus, juos suminkština, pamaitina, grąžina jiems natūralų žvilgesį.

Štai keletas priežasčių, kodėl kokosų aliejus yra laikomas veiksminga grožio priežiūros priemone:

Drėkinimas ir maitinimas

Kokosų aliejus puikiai drėkina ir maitina odą ir plaukus. Jo lengvai absorbuojamos sąvybės leidžia efektyviai įsiskverbti į odą ir plaukus, teikiant jiems intensyvią drėgmę ir maitinimą iš vidaus. Baiobay drėkinamasis kūno kremas, kuriame yra kokosų aliejaus – puiki priemonė drėkinti kūną. Jis akimirksniu susigeria, kad jūsų oda taptų švelni ir spindinti. O švelnus kokosų kvapas tikrai nepaliks abejingų.

Priešuždegiminės savybės

Dėl savo natūralių priešuždegiminių savybių, kokosų aliejus gali padėti mažinti paraudimą ir sudirginimą ant odos, palengvindamas įvairias odos bėrimų problemas. Pas mus rasite priemonių, kurių sudėtyje naudojamas kokosų aliejus arba kokosų vanduo. Baiobay valomoji veido kaukė yra 100% natūrali. Jos sudėtyje esantis kokosų vanduo bei koalinas ir cinkas, kurie pasižymi riebalų išsiskyrimą reguliuojančiomis sąvybėmis – suteiks odai gaivumo ir švaros.

Antioksidantų gausa

Kokosų aliejuje esantys antioksidantai padeda kovoti su laisvaisiais radikalais, kurie gali sukelti ankstyvą odos senėjimą. Reguliariai naudojant kokosų aliejų, odai suteikiama apsauga nuo neigiamų išorinių veiksnių.

Stiprinimas ir blizgesys plaukams

Kokosų aliejus maitina plaukus nuo šaknų iki galiukų, padeda jiems išlaikyti stiprumą ir elastingumą bei suteikia jiems natūralų blizgesį ir minkštumą. Maitinamoji Baiobay plaukų kaukė, kurios sudėtyje yra kokosų ir jojobos aliejus  - pamaitins jūsų plaukus, suteiks jiems žvilgesio ir palengvins iššukavimą. 

Taigi, kokosų aliejus yra ne tik natūralus, bet ir veiksmingas ingredientas kosmetikoje turintis daugybę naudingų savybių plaukams ir odai. Natūrali kosmetika, kurioje naudojamas kokosų vanduo arba kokosų aliejus – puikus pasirinkimas jūsų kasdieninėje veido, kūno bei plaukų priežiūros rutinoje.
Grįžti į tinklaraštį