Natūralių plaukų priežiūros priemonių nauda ir privalumai

Natūralių plaukų priežiūros priemonių nauda ir privalumai

Dauguma mūsų naudoja įvairias priemones plaukų priežiūrai

Tačiau ar kada nors gilinotės į jų sudėtį? Vis daugiau žmonių pasirenka plaukų priežiūros priemones su natūraliais ingredientais, o tai nėra atsitiktinumas. Natūralūs ingredientai ne tik pasižymi maloniu kvapu, bet ir turi daugybę naudingų savybių mūsų plaukams.

  • Argano Aliejus garsėja savo maitinamosiomis ir drėkinamosiomis sąvybėmis. Jis puikiai tinka sausiems plaukams, grąžindamas jiems blizgesį ir elastingumą.
  • Kokoso aliejus drėkina plaukus iš vidaus, paliekant juos minkštus ir sveikus. Tai puikus natūralus būdas kovoti su plaukų sausumu.
  • Alyvuogių Aliejus suteikia plaukams būtinų maistingųjų medžiagų, stiprina juos ir padeda išlaikyti natūralų drėgmės balansą.

Natūralių ingredientų privalumai:

  1. Be Kenksmingų Chemikalų: dauguma sintetinių cheminių medžiagų, esančių daugelyje įprastų plaukų priežiūros priemonių, gali būti žalingos mūsų plaukams ir odai. Natūralios priemonės yra švelnios ir nekenksmingos.
  2. Plaukų Sveikata: natūralūs ingredientai dažnai turi vitaminų, antioksidantų ir kitų medžiagų, kurios stiprina plaukus, suteikia jiems gyvybingumo ir maitina nuo šaknų iki galiukų.
  3. Aplinkai Draugiškos: iš gamtos gauti ingredientai dažnai yra draugiški aplinkai, nes jie yra biologiškai skaidrūs ir nekelia didelės žalos gamtai.

Geros sudėties plaukų šampūnas

Tai ne tik plaukų priežiūros produktas, bet ir grožio ritualas, suteikiantis malonumą ir sveiką išvaizdą. Björk & Berries plaukų šampūnas yra be sulfatų ir praturtintas vitaminais iš ekologiško beržo ekstrakto. Alijošius ir augaliniai baltymai suteikia plaukams drėgmės bei žvilgesio, tuo pačiu apsaugodami plaukus plovimo metu. Po plaukų plovimo būtinai naudokite plaukų kondicionierių arba plaukų kaukę. Björk & Berries plaukų kondicionierius  - natūralios sudėties, su maitinančiu ekologišku šaltalankiu, kuris atkuria plaukus ir palengvina jų iššukavimą. Augaliniai baltymai efektyviai drėkina plaukus, nesukeldami sunkumo, palikdami juos švelnius ir žvilgančius. O nuostabi Baiobay plaukų kaukė su kokosų ir jojobos aliejais  pamaitins jūsų plaukus, suteiks jiems žvilgesio ir padarys juos švelnius bei palengvins jų iššukavimą. Maitinamojoje plaukų kaukėje yra 98,75% natūralios kilmės ingredientų, įskaitant augalinį keratiną ir kolageną.

Pasirinkdami natūralias plaukų priežiūros priemones, jūs ne tik rūpinsitės savo plaukais, bet ir prisidėsite prie aplinkos gerovės. Tai puiki galimybė pasirūpinti savo grožiu ir būti atsakingais vartotojais.

MYLĖKITE SAVO PLAUKUS, RŪPINKITĖS JAIS IR APLINKA!



Grįžti į tinklaraštį